Robin Bengtsson står ensam på ett podium. Onödigt komplicerat scenbygge som dessutom tog tid att rigga. Det hjälper dessutom inte Robin, som tycks kämpa lite med sin scennärvaro. Det här gör bara att det skapas en ännu större distans till publiken. Just nu finns inte kontakten. Det känns lite ensamt och nervöst på scen just nu för Robin. Men det är coolt att han spelar på munspel.

Låten känns modern och rätt, går åt Kygo-hållet om nu någon som läser här vet vem det är. Många verkar i alla fall gilla låten. Men tyvärr är den nog för komplicerad för att slå i Melodifestivalen. Det har vi upplevt många gånger förut. Låtmässigt lär det bli en kritiker-favorit. Dessutom, svenska folket är visserligen duktiga på engelska men vad är  ”Constellation Prize” för något?

IMG_1611 IMG_1628 IMG_1665 IMG_1650

Kommentera