Anna Book gästar precis oss i pressrummet – som just nu börjar fyllas på ordentligt. Det är 30 minuter kvar till sändning och stämningen börjar bli hög. Journalister som bara är här för en kväll är nu på plats.

Anna Book blir strax intervjuad i Expressens webb-tv. Efter dagens genrep var Anna tårögd av de hyllningar hon fick i arenan. Det är inget mot vad det kommer att bli ikväll i ett fullsatt Scandinavium.

Denna kväll kommer att bli en minnesvärd kväll – produktionen är lysande och förutom ett starkt startfält kommer vi att bjudas på påkostade scenshower och många roliga överraskningar.

Alexander följer från pressrummet och bloggar om något händer och är beredd att snabbt gå ner för att höra artisternas kommentarer efter sändning. Marcus och Martin följer det hela på plats och fångar stämningen inifrån arenan.

 

 

 

Kommentera