Melodifestivalen Melodifestivalklubben Första repet Norrköping Swingfly Helena Gutarra

”You carved your name” har ett bra beat, som publiken nog kommer att dras med i. Scenshowen består mest av ordinär streetdance. Det blir rörigt på scenen och det ser även rörigt ut på skärmarna . Men det kanske de kan fila bort till på lördagens tv-sändning. På slutet inbjuder Swingfly till handklapp och rusar emot Helena och de sjunger till varandra. Helenas röst vill vi  gärna höra mer av. Kan inte hon sjunga i alla bidragen i denna deltävling!? Vi tror att detta är en tjej som vi kommer att få höra mer av i framtiden. Kanske i  nästa års Melodifestival?

 

17-Forsta-repet-Norrköping-swingfly14-Forsta-repet-Norrköping-swingfly13-Forsta-repet-Norrköping-swingfly06-Forsta-repet-Norrköping-swingfly

 

Kommentera