Melodifestivalen Melodifestivalklubben Första repet Norrköping After Dark

Idag repar de flesta artisterna utan sina scenkläder. Under numret går Christer Lindarw av scenen och en scenassistent hjälper honom att ta av sig den bomberjacka han har på sig på repet idag. Den här sekvensen kommer vi inte att se på TV – den syns bara i arenan. Men avslitningen av kläderna är överdriven och vi förstår att det här kommer att ta längre tid när det är dags på riktigt.

Den stora frågan just nu är om Lindarw kommer att ha på sig sina glittriga scenkläder i början på numret – för att sen bli vanlig på slutet eller om det är glittret som fram först i slutet? Alla vet ju redan att Lindarw är en dragshowartist – så kommer han att komma ut som sig själv på scen? Spännande.

07-Forsta-repet-Norrkoping-afterdark

Kommentera