fredag dagrep norrköping Oscar Zia

Oscar Zias är svårt att bedöma när man sitter i arenan. På scen händer det inte så mycket. Det är Oscar, ljus och rök. Men tittar man på skärmen är det som att kolla på en musikvideo (något vi känner igen från förra året kanske?).

Det är ett mörkt numer. Avskalat. De många klippen utgör en liten risk för att göra TV-tittarna åksjuka. Som sagt, det är svårt att ge en bra bild av hur det här kommer upplevas härifrån. Den kan även upplevas som svår och tung i och med mörkret och det metalliska soundet. Fast Oscar sjunger bra och levererar med styrka.

Idag kör det betydligt mer sparsamt på röken. Igår kunde vi inte se Oscar mor slutet, idag är det helt annorlunda. Får se hur de väljer att göra ikväll.

01-fredag-dagrep-norrkoping-oscarzia03-fredag-dagrep-norrkoping-oscarzia04-fredag-dagrep-norrkoping-oscarzia07-fredag-dagrep-norrkoping-oscarzia

Kommentera