Norrköping välkomstfest Kolmården Oscar Zia

Igår bjöds det på välkomstfest i Norrköping. Efter att ha bussats ut till skogarna utanför stan fann vi oss i Kolmårdens delfinarium där vi fick ta del av en fin show. Till filmmusik, från bland annat Star Wars, Titanic och Pirates of the Caribbean, visade delfinerna och deras skötare upp sina konster.

En trevlig middag serverades sedan intill delfinernas pool och innan vi begav oss ner till dansgolvet fick Oscar Zia svida om till våtdräkt och testa på Sveriges mest eftertraktade jobb, delfinskötare. Och han gjorde det så bra att han fick tips om att söka sommarjobb där. Så oavsett hur det går för honom på lördag har han något att trilla tillbaka på nu.

04-valkomstfest-kolmarde01-valkomstfest-kolmarde

08-valkomstfest-kolmarde12-valkomstfest-kolmarde

Kommentera