SaRaha var en för den breda allmänheten okända artisterna i gårdagens startfält. Men efter fredagens publikundersökning visste vi att något stort var på gång.

Det visar sig att SaRaha visste om att hon var vinnare i vår publikundersökning, så hon förstod att det skulle gå bra i lördags.

– Det känns fantastiskt. Jag har kommit in här som en ganska okänd artist i Sverige och slagit igenom. Det hade kunnat gå hur som helst, men nu gick det bra. Det bästa nu med att vara i Andra chansen är att låten släpps direkt, säger SaRaha glatt till Melodifestivalklubben.

Hur kändes det på scen och du var ju dessutom först ut ikväll– det måste ha varit speciellt?
– Ja det var extra roligt att få öppna hela showen ikväll och jag tyckte publiken var fantastisk- de tog verkligen mot mig med öppna armar ikväll. Det var ett roligt och euforiskt ögonblick.

Men hur kändes det i greenroom?
– Ja det var fruktansvärt. Min hjärna stängde av och jag började be på Swahili. Jag visste inte om innan denna kväll att jag tydligen kan be på Swahiliska också, säger SaRaha till Melodifestivalklubben.

Vi har en känsla av att det här tagits väl emot i alla åldrar;
– Ja, jag kan tänka mig att det är så – det är festligt och färgsprakande och träffar nog rätt in människors hjärtan.

Vad händer nu?
– Nu kommer jag fira med champagne och låta det här sjunka in.

SaRaha kommer inte hinna vila så mycket innan det är dags att stå på scen igen i Halmstad. Hon berättar nämligen att hon precis nu är mitt uppe i en flytt och står och packar upp lådor. Med andra ord det väntar en smått kaotisk tid för SaRaha just nu men det lär det vara värt.

Kommentera