Dolly Style presskonferens

Vi träffade Dolly Style på torsdagens presskonferens och såg att gruppen hade fått två nya medlemmar. Både Polly och Molly är debutanter i melodifestivalen medan Holly har varit med från starten. Polly gick med i gruppen för ungefär ett år sedan medan Molly har varit med i 4 månader. Trots nya gruppmedlemmar fungerar samarbetet bra. De säger att de är tre personer som verkligen vill och är redo att kämpa hur långt som helst för Dolly Style.

Sedan deras medverkan i Melodifestivalen med bidraget ”Hello hi” har gruppen ändrat stil. De har fått längre hår och övergått till mer street style. De säger att de har utvecklats sedan förra gången de deltog i Melodifestivalen och vill nu rikta sig till högre åldersgrupper. De känner att de har hittat sig själva med deras nya stil.

De känner ingen stor konkurrens med de andra bidragen i deltävlingen. Enligt Dolly Style varierar stilarna stort i deltävlingen, allt från rockkillar till Dolly Style. Alla bjuder på något eget och antingen älskas det av tittarna eller inte.

Vi avslutade intervjun med att fråga tjejerna vad det första det tänker på är när de hör ”Melodifestivalen”. Svaren vi fick var ”Godis”, ”Glitter” och ”Boaorm”.

 

 

Intervju av Emma Hellgren och Gunilla Almroth.

Foto: Lars Kristian Stensrud

Kommentera