Molly är för dagen klädd i svart, och bär även en svart ackreditering kring halsen, noterar Martin. Hon kom på scenen utan och fick låna av Lotta Furubäck. Molly berättade för SVTs Gustav Dahlander igår att det blir annan scenklädsel än den vita som vi såg i Malmö. Den blir roströd. Jag vet inte om detta gör någon större skillnad egentligen.

Molly sprudlar av energi som vanligt. Hon har en omåttlig aptit att sjunga, och vill på lördag utstråla en större värme än sist. Inför sista genomgången får vi eld på scen också. Vi är något förbryllade över hennes handrörelser i början av låten, knådar hon deg eller? Mycket pyro sista 20 sekunderna. Peter är något orolig för hur Molly vårdar sin röst, som sprack i slutet av låten i Malmö, och här var det en sur ton i det lägre registret idag.

Kommentera