Albin & Mattias på scenen nu. Det låter likadant som det gjorde i Göteborg, men bildproduktionen i början är helt annorlunda och inleds med en närbild framifrån istället för profilbilderna som de experimenterade med i deltävlingen. Killarna har vita kläder på sig nu, men det är ju svårt att veta om detta är scenkläderna eller bara repetitionskläder.

Personligen är jag inte speciellt imponerad av den här låten, och det här är för mig den svagaste duellen, då jag inte tycker att Boris låt är något vidare den heller. Synd, då det finns andra dueller där jag gärna hade sett bägge låtarna till final, men förhoppningsvis och troligtvis finns det många som inte håller med mig och uppskattar Albin & Mattias och/eller Boris låtar.

Fast å andra sidan ska jag inte låta alltför negativ. Det är, i mitt tycke, ett mycket bra år med en hög lägstanivå, så de lite sämre av årets låtar är ju faktiskt fortfarande helt OK.

Kommentera