Publikundersökningen har hittills varit en bra mätare på hur svenska folket har röstat under turnén. Det finns därför ingen större anledning att ifrågasätta genrepets publik, som lyckades sätta ett bidrag ur varje duell bland de fyra som hamnade överst. Även klubbens reportrar är tämligen överens om utgången.

Panetoz vs Molly:

Här tror vi att Panetoz lätt drar ifrån Molly. De går ut först, de fick igång publiken direkt. De har ett härligt driv. Molly briljerar vokalt men det räcker tyvärr inte den här gången heller.

Albin/Mattias vs Boris:

Av de fyra duellerna var denna den minst intressanta för publiken. Boris fick 32 av 303 publikröster igår, Mattias och Albin endast 7.  Vi tror på Boris här. Refrängen sitter direkt och han ser alltmer bekväm ut på en melloscen. Ska det skrälla någonstans är det här.

Isa vs SaRaha:

Här känner vi oss inte alls så säkra. ”I Will Wait” sticker ut som enda ballad bland alla upptempo låtar. Isa är förtjänt av en finalplats men det lutar åt SaRahas medryckande ”Kizunguzungu”.

Dolly Style vs Samir och Viktor:

Här tvekar vi inte. Här kommer apphjärtan slår varmt för båda (det fanns knappt någon skillnad i popularitet mellan dockorna, SaRaha och Boris igår). Men badande pojkar leker hem en finalplats. Allt annat skulle rendera krigsrubriker i kvällspressen!

Sammanfattningsvis placerar vi de tävlande i denna ordning:

  1. Samir & Viktor
  2. Panetoz
  3. Boris René
  4. SaRaha
  5. Isa
  6. Albin & Mattias
  7. Molly Pettersson Hammar
  8. Dolly Style

 

 

Kommentera