Det var länge länge sen. Tankarna går tillbaka till tävlingens ungdom när schlager var schlager (antingen i tysk oompah-pah eller skandinavisk tappning) och chanson var chanson.

Zoës glada upptempo låt är den lättare varianten av den franska tradition. Zoë vill flyga långt härifrån ”dit du vill, vill även jag” och sjunga och dansa i en paradis för två. Sin ljusa persikofärgad långklänning är i stark kontrast till den färgsprakande scenografin som skiftar under hela framförandet. En mörkröd färgklick snabbt övergår till en bildspel i olika pasteller och formationer.

I låtens lugnare parti tonas det hela ner i en blå nyans, för att sen explodera på nytt i alla möjliga glada färger, som i en rörlig tavla målad av ett barn.

Här har man utvecklat tanken bakom videon. Men där videon var sockersött och blommig i överkant har vi nu en praktfull färgrik spektakel som bör bära Zoë till en finalplats om inte till själva paradiset.

 

 

 

 

Kommentera