Thomas Hanses (EBU)

Thomas Hanses (EBU)

Hovi Star är på väg att etablera sig som en stjärna i hemlandet. I Stockholm paras han ihop med förra årets hitmakare Doron Medalie, som ifjol lyckades bryta en rad negativa resultat för landet när ”Golden Boy” slutade 9:a i finalen.

Även årets kombination av hitmaskin och ung manlig solist ser ut att bli en lyckokast. Sångaren växlar lätt mellan de olika tempon. Numret är stilrent. Hovi, som har ett stark intresse för mode och är en kompetent stylist (kolla frisyren!) har säkert haft en hel del att säga till om när det gäller hur bidraget presenteras.

Klädd i svart kostym med paljetter som gnistrar liksom stjärnorna bakom, håller han kameran med fast blick. Allteftersom sprids stjärnbilden ut längs sidorna och scengolvet. Ett par akrobater gör entré i stora ringar och roterar runt scenen – var har vi sett detta nyligen? Ingen i denna del av pressrummet kommer på det. (Återkommer när jag får tips om svaret) Under sista genomsjungningen lyste ringarna blått, som gav en extra färgklick. Lite fyrverkeri avrundar en nästen helgjuten insats.

Anna Velikova (EBU)

Anna Velikova (EBU)

  

 

 

 

Kommentera