Var ska man börja? Svårt när den korta berättelsen i texten inte passar låtens titel. Nika Kocharov vaknar efter en natt i säcken som var tydligen alkoholdriven, eftersom han minns inte var han är. Tio hela timmar har han tappat bort. I nästa stund är han en miljon mil bort och minns bara lerfläckarna på hennes hud. Hmm…. that’s some hallucination. 

Visuellt understryks detta intryck av den delade skärmen så det blir först två och sedan fyra st Nikas. Denna bild utvecklas till en ännu mer splittrad kaleidoskop. Efter halva låten brakar loss en hysterisk ljusshow – epilepsi varning utfärdas! – när tempot blir mer frenetiskt.

Vi sitter här och dividerar om huruvida Georgien eller Montenegro har årets sämsta låt.

ANV_6961

© Andres Putting (EBU)

 ANV_6969

© Andres Putting (EBU)

Kommentera