Rumäniens diskning innebär att det blir tre tjejsolister i följd. Sist ut av dessa är Bulgariens Poli Genova, som inte har något emot att bli inlåst på livstid för kärlekens skull. Hmm…. en vinkning till den hårdare klimat mot samkönad kärlek i vissa östländer månntro?

Hur som helst är det en optimistisk text till en med ryckande beat, och Poli drar applåder i pressrummet efter samtliga rep. Hon bär en billig blandning av rymddräkt och ”Gladiator” kjol, med lång svart del baktill. Över axlarna och benen har fästs stora ljusband som lyser starkt efter halva låten. En futuristisk utstyrsel som påminner om 2015 års georgiska ”Warrior”.

Polis framtoning är dock klart mjukare och snällare än Nina Sublattis och hon har bra kontakt med kameran. En grej som vi inte riktigt förstod var en move där hon öppnar benen på en inte så inbjudande manér!

Ljusshowen är i grunden spännande men när ljusbanden lyser blir det för starkt. Det kan fungera i arenan men bländar för mycket i TV-rutan. Lite minuspoäng då för ett bidrag som annars har legat bra till i oddslistan och hos fansen.

 

_P6_3583

© Andres Putting (EBU)

 

Kommentera