Island är ett av de få länder där man verkligen kan se att de ändrat och justerat en hel del i sitt nummer från första repetitionerna. Verkligen till det bättre.

Antalet närbilder har ökat och projektionen som hon har i bakgrunden är numer i helbild, som bidraget visades i hemlandet. Detta gör sig helt klart bäst i TV, men kommer bli riktigt bra inuti arenan också.

Greta börjar med att stå vänd till vänster på scen, sjungandes direkt mot kameran. Efter det kastar hon sig dramatiskt mot golvet som fullkomligt exploderar i färg omkring henne. Projektionerna drar efter det igång på allvar och nu slipper vi se vad som döljer sig bakom projektionen denna gång. Det blev inga bra bilder under första repetionsrundan och det verkar delegationen och SVT tagit fasta på.

Hon möter upp bra med koreografin och matchningen mot illustrationerna sitter som en smäck!

Kommentera