Frankrike är en av de länder som enligt bettinglistorna slåss om förstaplatsen mot Ryssland. Men kommer det här verkligen räcka hela vägen?

Amir som sjunger för Frankrike har många inne i presscentret väntat på. Dessvärre blev det ganska platt fall för det direktkvalificerade landet. Tempot i låten gör att Amir inte riktigt hinner få luft, vilket gör att han låter väldigt ansträngd. Kören som används sjunger det ”Youououou” som till stor del blivit signum för låten, dessvärre är kören falsk som jag vet inte vad.

Detta är något som de måste måste måste jobba på om Frankrike ska ha någon chans att klara sig ur detta helskinnade.

Amir står själv på en blå scen med ganska enkel grafik som flyter fram mot scenkanten. Till detta används planeter som susar förbi, vilket troligen ska försöka ge oss en utomjordisk upplevelse. Eller är det bara ett försök att distrahera oss från det sura ”YOUOUOUOUOU”.

_P6_5811

© Andres Putting (EBU)

_P6_5855

© Andres Putting (EBU)

Kommentera