Efter fredagens många frågetecken kring Spaniens insats har en hel del klarnat. Relation kamera-artist är klart bättre, Barei visar upp en stor säkerhet på scen och det mesta som var rörigt då har rättats till. Den delade skärmen som illustrerar de trasiga speglarna i texten ger är en bra effekt. Och hon ser strålande ut i sina guldpaljetter.

Där är risk att TV-kaffet fastnar i halsen på många när Barei ”snubblar”, för skärmen svartnar för ett ögonblick innan hon fortsätter. Jag begriper fortfarande inte detta trick.

 

Tysklands söta Jamie Lee (näst yngst i tävlingen efter Frans?) har inte ändrat något i GHOSTS sedan presentationsvideon. Det här är Tysklands sofistikerat svar till DollyStyle konceptet. Ett kul inslag i tävlingen faktiskt.

Thomas Hanses (EBU)

Thomas Hanses (EBU)

Italiens Francesca Michielin är säkerheten själv och hennes aktier bara förstärks. Älskar den här!

Andreas Putting (EBU)

Andreas Putting (EBU)

Sist ut denna sista repdagen är Storbritanniens duo, Joe and Jake. Inget att kritisera, inget att hylla heller. Vi ska vara tacksamma att landet med flest pallplaceringar har skickat ett par trevliga killar som kan hålla ton.

Thomas Hanses (EBU)

Thomas Hanses (EBU)

Därmed är det slutbloggat från repetitioner. Nästa uppdrag för reporterteamet blir att spela in delar av vår programserie Eurovision Stories och sedan bär det av till Röda Mattan.

Kommentera