De hemliga artisterna som uppträdde på klubbträffen i Karlstad var Ola, Broken Door och Sandra Dahlberg. 142 festglada var anmälda till Melodifestivalklubbens årsträff på Elite Stadshotellet.

Först ut på scen var Ola Svensson som först sjöng sin melodifestivallåt ”Unstoppable” från 2010, och sedan hitlåten ”Nathalie”. I artistpresentationen introducerade Sara Norbäck Olivers, ena halvan av kvällens värdpar, Ola med orden ”vinnare” och ”från Lund”. Många trodde nog det var Måns Zelmerlöw som stod bakom kulisserna och väntade då.
– Ola tyckte det var en jätterolig idé att lura alla att tro att det var Måns som skulle komma, berättar Sara Norbäck Olivers.

Broken Door , en pop/rockduo bestående av Pier Schmid (tidigare medlem i Da Buzz som bildades i Karlstad) och Tobias Östlund var nästa hemliga artistduo. De inledde med ett schlagermedley där melodifestivallåten ”Stop! Look! Listen! ingick. Sedan körde de några av sina egna låtar såsom Angel, Time for changes, Hey You och It´s amazing.

Sandra Dahlberg , från Klimpfjäll numera boende i Stockholm, var sist ut på scenen. Båda melodifestivallåtarna ”Här stannar jag kvar ” och ”Jag tar det jag vill ha” ingick såklart i repertoaren. Sedan tog Sandra upp ett gäng manliga medlemmmar som fick tävla i att blåsa upp flest ballonger. Därefter släpptes ballongerna ut i publiken och det blev en lottodragning. Vinnaren fick sedan sjunga sista låten, Bra vibrationer, tillsammans med Sandra. Priset var en falukorvsring som vinnaren hängde runt armen.
– Sandra Dahlbergs skämt med falukorvspriset innan hon sjöng Bra vibrationer kom hon på när hon väl var på hotellet, säger Sara Norbäck Olivers.

 

 

Kommentera