Lisa Ajax är en av flera artister från 2016 års final som återvänder till Melodifestivalen 2017 för att göra ett nytt försök. Under det gångna året har hon släppt ett par uppföljare till ”My heart wants me dead” och för någon vecka sedan släppte hon även en jullåt.

”Det är jättekul att vara tillbaka igen. Jag är väldigt taggad”, säger Lisa.

Lisa berättar vidare att den låt, ”I don´t give a” som hon ska sjunga handlar om kärlek. Det är ett par som är i ett förhållande. De gör en del dumma saker, strular till det lite, människorna runt omkring tycker inte att de passar ihop riktigt, men trots det håller de ihop och satsar på sin kärlek och kommer alltid vara tillsammans. Låten är lätt att sjunga med i, den sätter sig. Det är lite grann samma tempo och känsla som i ”My heart wants me dead”, lite laid back men ändå popigt. Den är modern.

”Det är ett väldigt varierande startfält i år vilket är bra. Det är många väldigt duktiga artister. Bland de som tävlar i Malmö känner jag Mariette och Benjamin Ingrosso sedan tidigare men de andra har jag lite mindre koll på” ”, säger Lisa.

Kommentera