Är det tredje gången gillt för dig, Ace, 2017 nu kanske?

”Jag vågar inte riktigt svara på det men man ju alltid hoppas på det” svarar Ace.

Ace tycker vidare att det känns jättespännande att vara med i Melodifestivalen igen.

”Wild child” är en låt som man antingen älskar eller så hatar man den. Det är lite annorlunda från det hon har gjort i tävlingen tidigare. Ace säger att när hon nu ställer upp för tredje gången i tävlingen har hon inte samma press på sig. Men Ace tror på sin låt, hon vill utmana det som hon gjort tidigare och göra något som är annorlunda.

”Så jag tar den här chansen nu och kör” säger Ace.

”Jag visste inte alls vilka andra artister som skulle vara med den här gången. Men när jag fick se alla på listan tänkte jag, Oh shit, vad många bra och Loreen som en av dem. Då kan ju vi andra gå hem direkt. Men det ska bli jätteroligt. Jag ska ge dem en match”

När hon nu sett vilka som ska vara med 2017 så tycker Ace att hon skulle nästan föredra att bara sitta hemma och njuta av musiken och showen istället utan att delta. Det är så många artister som hon själv tycker är spännande att se och höra på.

Just i Göteborg blir det väldigt tufft det är flera artister som Ace tror är rutinerade har en stark bas och image som artist. Det är ingen som just slåss om samma röster.

Kommentera