Är du medlem i klubben och är publik på fredagkvällarnas genrep någon gång under Melodifestivalen? I så fall kan du hjälpa klubben med våra publikundersökningar – där vi frågar publiken vem de tycker är bäst.

Melodifestivalklubben behöver hjälp av fler medlemmar för att kunna genomföra årets publikundersökningar på alla orterna under turnén. Är du på plats på något eller flera publikgenrep på fredagskvällarna under turnén kan du lätt hjälpa oss! Nytt för i år är att klubben själva står för publikundersökningarna. De anses viktiga och genererar positiv publicitet för klubben. Det ger en första tydlig hint om lördagarnas resultat. I fjol kunde vi förutspå ett antal oväntade skrällar – bl.a. att Saraha skulle ta sig vidare. Så det är alltid mycket spännande och många väntar spänt på resultatet varje vecka.

Det enda du behöver är penna och papper och att gå ut i arenas foajé och fråga alla som lämnar arenan vem de tyckte var bäst under kvällen. Du går ut i foajén samband med att den andra finalisten ropas ut under genrepen. Det gest tydligare instruktioner i förväg om hur det hela går till.

Din belöning är att du får en hint om lördagens resultat lite före alla andra och att du bidrar till klubbens goda renommé.

Mejla reporter@melodifestivalklubben.se om du kan och är intresserad att hjälpa till – skriv i mejlet på vilken ort du vill hjälpa till!

Kommentera