Charlotte Perellis rep i Göteborg

Charlotte står ensam på scenen men en glittrande mörkblå gitarr och ett mikrofonstativ. Har vi sett det förr? Ja. Har vi sett Charlotte så förr? Nej. Så det är väl där det nytänkande i detta bidrag går att finna. Ta en låt som hade kunnat vara framförd av Pernilla Andersson eller Sara Varga men låt en etablerad schlagersångerska som Charlott Perrelli framföra den. Inga sceniska förflyttningar, hon står stadigt vid mikrofonstativet och släpper aldrig taget om gitarren.

Scenen är stämningsfullt blå och det är mycket frontljus på Charlotte så det hela upplevs endå relativt ljus. Ett ljusspel av vita ljuskanoner skapar lite effekter. Hon använder sig även av tungrök. En speciell typ av rök som lägger sig längst scenens golv.

Charlotte kommer bära en svart klänning som slutar vid knäna. Klänningen har långa ärmar med en fastsydd golvlång cape på ryggen. Insidan av capen har en rand av blåa paljetter som bildar ett vågliknande inslag.

Vi reportrar är överens om att Charlotte nog kommer få vara beredd på att det inte blir något avancemang i årets tävling.

 

 

Kommentera