Det vet du "road trip"

Koreografen Thomas har mycket att göra i den lilla stund man har mellan genomdragen och han ändrar även lite direktiv för den manliga dansaren Martin som gör några korta inhopp i numret. Han rusar fram och tillbaka för att fixa till alla detaljer och placeringar.

Vi kunde redan igår se hur man testade lite olika lösningar. Idag gör de inte för många förändringar utan det enda vi kan se att de ändrat är en placering på dansarna när de kommer in med stora flaggor att vifta med. Igår stod det bredvid eller framför bilen men idag placerade sig en av dansarna längre bak. Det kanske var för någon kameravinkels skull.

Jämfört med killarnas första genomdrag igår så är det en stor förbättring i flytet i bidraget och killarna känns allt mer avslappnade och levererar den energi som numret kräver.

Kommentera