Charlotte Perreli för hederspriset

Melodifestivalklubben delar från och med 2016 ut ett Vinnarpris till alla svenska vinnare i Eurovision, artister och upphovsmän. I samband med att Charlotte Perrelli återigen tävlar i Melodifestivalen passade vi på att dela ut hennes pokal och att genomföra en intervju som fokuserar på Charlottes vinst i Eurovision i Jerusalem 1999 med Tusen och en natt, eller Take me to Your Heaven.

Detta är den officiella Vinnarprisutdelnings och Hall of Fame intervjun: Vad minns Charlotte från det ögonblicket? Hur kommer det sig att hon fortsätter att ställa upp i Melodifestivalen och hur var det att tävla i Eurovision igen några år senare?

Charlotte Perrelli och upphovsmännen bakom ”Tusen och en natt” eller ”Take me to Your Heaven” är invalda i Melodifestivalklubbens Hall of Fame. Besök Melodifestivalklubbens nya sajt för Hall of Fame här.

Intervju: Alexander Borodin
Kamera: Zara Zeidlitz och Lars-Kristian Stensrud

 

Kommentera