Vilken drömstart Melodifestivalen 2017 fick. Bra bidrag och spännande tävling. Nya stjärnskott som år genomslag. Det var kanske ingen skräll – men däremot gav nykomlingen Nano en rejäl smocka till det övriga etablissemanget. En rejäl j*vla Mello-smocka fick också alla vi som till vardags inte gillar ordet ”Mello”. Inledningsakten var en riktig orgie i ordet ”Mello”(och svordomar)  – nu är nog till och med de hårdföraste traditionalisterna hjärntvättade efter den grovmanglingen.   

Konstaterar att programledarna får en hel del kritik. Mark Levengood tycker att man ska skicka Hasse Andersson till Andra Chansen!? Vadåra? Förstår inte alls den kritiken. Personligen så tycker jag att det var Hasse som stod för showen helt och hållet. Han är en mysfarbror man kan slänga in var som helst och så blir det trevligt, det behövs inte ens ett manus. Det har funnits värre år vad gäller programledare och manus…

I kommande program lär vi få se mer av David Lindgren också – han var tillbakadragen och ganska formell av sig igår.

De flesta verkade nöjda – men om det var nån som var lite ledsen – så var Det Dinah Nah. Hon var tydligt besviken och det var lite jobbigt att intervjua henne efter sändning. Men det här verkar hon snabbt ha skakat av sig och hon tog revanschen på efterfesten – där hon blev festens stjärna genom att styra upp musiken lite.

Hallå! DJ:n på efterfesten sög ju, hip hop, typ hela kvällen, vilket skämt! Det var faktiskt det sämsta den här veckan. Men Dinah Nah bjöd på sig själv, framförde sina egna låtar och en del covers på scenen vid dansgolvet och såg till att bland annat Det Vet Du kom upp på scen och körde sin låt. Kvällens dansare ägde som vanligt dansgolvet på efterfesten – och bjöd på sig själva hela kvällen. Det här händer bara på Melodifestivalens efterfester. Nu vet man att kalaset är igång igen! Nu har vi fem veckor till att se fram emot!

Här summerar vi som var reportrar i Göteborg veckan som varit.

Reportergänget i Göteborg var: Alexander Borodin, Zara Zeidlitz, Lars Kristian Stensrud.

Vi tackar för veckan som varit och team GBG, Alexander, Zara och Lars Kristian önskar Malmö gänget lycka till, tänk på att ladda batterierna i kamerorna!

 

 

Kommentera