Jag älskar beatet och det musikaliska arrangemanget men det är väldigt svårt att hänga med i texten inne i arenan. Ju mer jag lyssnar på låten desto mindre intresserad blir jag, melodin och sången är lite svag, det är som att man inte har kunnat bestämma sig för åt vilket håll man vill gå. Det är lite platt.

Det finns några fina bilder i låten och jag tycker ljussättningen funkar bra till musiken. Jag gillar den snurrande plattformen som ger ett nytt sätt att uppleva bidraget på. Som att världen snurrar runt omkring en medans man själv står stilla. Så jag kan se att man har försökt få fram ett budskap genom vissa scenografiska val, men vad hjälper det är artisten har svårt att leverera. Allyawan verkar vara en toppenkille och förebild, men jag tror han får vara beredd på att hamna långt ner.

 

Zaras poäng på bidraget (0-5, 0=värdelös, 5=Fantastiskt)

Låt 1
Show 2
Totalt 3

Kommentera