Det var mycket strul under Etzias rep idag. Först hade dansarna problem med en förlyttning dör de riskerar att krocka med en kameraman. Dom gick igenom detta flera gånger man jag upplevde aldrig att dom riktigt fick till det smidigt. Sedan inför den sista genomköraren var det tekniska struligheter som avbört musikens intro flera gånger. Men dom tog sig igenom tillslut!

Här har vi ytterligare en outfit som sticker ut! Och jag älskar det. Den är väldigt mycket, och en one of a kind som är som skapt för Melodifestivalen, jag gillar till och med axeldetaljerna som är inspirerade av en militärkostym.

Koreografin står Thomas Benstem för och alla som känner mig vet att jag brukar hylla denna koreograf och påstå att han är en av de bästa/viktigaste koreograferna i Melodifestivalens historia. Jag är väldigt glad över att ha fått se hans rullskriskodans live, vilket jag har velat länge och jag är mäkta imponerad av deras skills på dessa dödsmaskiner. Med sig på scenen har Thomas dansarna Alvaro Aguilera, Felicia Ekstrand och Olivia Dzherikhova. Jag hade aldrig vågat mig på ett par rullskridskor! MEN, och det är ett stort men, jag förstår mig inte på kombinationen av detta nummer med denna låt. För mig så matchar det inte. Hade dom haft lite mer glittrande outfits som åtminstone matchade Etzias unika kreation så hade varit en uns bättre.

När jag läste på om artisten Etzia och läste att hon sysslade dancehall-musik lyste jag upp! Dancehall är en otroligt het jamaikansk dans- och musikstil som fullständigt blommar i vårt lad. Det är kraftfull musik med rytmer som man bara måsta dansa till. För mig är inte detta dancehall. Har aldrig sett eller hört en dancehalldansare sätta igång en låt som denna under sina klasser. Så detta är veckans besvikelse för mig. Såg framemot att välkomna denna genre till Melodifestivalen, men det får väl bli ett annat år!

 

Zaras poäng på bidraget (0-5, 0=värdelös, 5=Fantastiskt)

Låt 1
Show 3
Totalt 4

Kommentera