Fräscht modernt och upplyftande! Det summerar mina intryck av detta bidrag. Min bild av Lisa har i och med denna låt fått sig ett uppsving, jag ser en artist! Fram tills idag har hon varit en sångerska. Vilket innebär en bra röst men inte så mycket mer. Men här står hon självsäkert och avslappnat och ger oss ett professionellt utfört framträdande. Den gigantiska storbildsskärmen bakom henne måste ha krävs mod av Lisa.

Det här med språkbruket då. Där är jag sådär lagomt PK och säger varken bu eller bä. i vissa fall kan tycka att ord som dessa är onödiga och att man kan välja att omformulera sig på en bättre sätt. Men vet ni vad, jag tycker att det är okej att dom använder detta språk i denna låt, det funkar! Det finns en innebörd i strofen som mildrar uttrycket. Man kan inte haka upp sig på ett enda litet ord. Men jag anser även att man i och med att EBU sagt ifrån och anser att detta strider mot deras regler så måste texten ändras uti fall att detta skulle bli vår vinnare. Det är reglerna! Jag hoppas bara att folk endå tar sig tid till att lyssna på HELA meningen innan man dömer ut ordvalet.

Hennes kläder är moderna och snygga. Jag behöver också en glittrig topp i min garderob. Jackan som liknar lite en fluffig regnkappa är lite speciell men ger också en intressant effekt till outfiten som annars hade kanske varit lite för enkel.

 

Zaras poäng på bidraget (0-5, 0=värdelös, 5=Fantastiskt)

Låt 4
Show 4
Totalt 8

Kommentera