Jag behöver Mariettes kläder i min garderob. Den vita byxdressen är både modern, avskalad men samtidigt väldigt scenisk. Jag tror att den ven gör sig snygg i bild då det är ett mycket välsyttt plagg.

Koreografin gör sig väldigt fint i arenan, jag undrar dock hur den uppfattas för tv-tittarna. Önskar så innerligt att scenen hade varit större så man kunnat utnyttja de flygande momenten som dansarna skapar. Koreografen Zain Odelstål, en erfaren koreograf i Melodifestivalsammanhang, har verkligen lyckats med att tillbinga ett nytt inslag i Melodifestivalen. Dansarna Edin (husdansare), Kenny Svensson, Tilda Kristiansson, Elin Eriksson genomför detta nummer med bravur!

Jag önskar att man hade låtit gummibanden varit svarta så att de blev mer ”osynliga och det mer ser ut som att dansarna flyger.

 

Zaras poäng på bidraget (0-5, 0=värdelös, 5=Fantastiskt)

Låt 4
Show 3
Totalt 7

Kommentera