Tycker att kläderna är fina, älskar färgen och har alltid varit fascinerad av olika slags folkdräkter. Jag vill dock säga att för mig så är det en oväntad outfit endå för att vara Pontare. Jag har en bild av Pontare som innefattar  stora pälsar, fjädrar och lite over-the-top känsla. Detta är en relativt avskalad klädsel, men väldigt fin!

Numret i övrigt, ganska intetsägande. Simpel ljussättning. Stämningsfullt med facklorna. Händer inte så jättemycket. Det är lite sådär varken eller.

Låtmässigt tycker jag det är ganska svagt. Jag kan inte höra Pontares kraftfulla stämma som i de tidigare bidragen, känns nästan ansträngt. Det har ett nordiskt sound som är vackert, men den tillför inte så mycket, jag blir inte berörd. Något fint dansnummer i bakgrunden hade nog kunna lyfta detta!

 

Zaras poäng på bidraget (0-5, 0=värdelös, 5=Fantastiskt)

Låt 2
Show 2
Totalt 4

 

Kommentera