Vi hinner bara med en genomlyssning av FO&Os bidrag, för vi har bokat intervju på hotellet kl 17, och numret krävde många förberedelser. Yttersta delen av scenspetsen ska lyftas. Det kommer att hända en del här efter en rad mer sparsamma inslag.

”Fan va läskigt” säger Omar när han ställer sig längst ut – som att stå längst fram på Titanic? Felix och Oscar intar sina positioner där, eftersom de kommer hissas upp i mitten av numret. De sätter igång i mer konventionell ställning längst bak på scenen, går fram med street dance-moves. Färgsättningen är svart-vit och har stora block i rött.

Det här är klassiskt boyband, som bjuder på välkoreograferad dans och pyro. Det är show från början till slut och känns väldigt välplanerat. Numret kommer kännas igen av FO&Os fans då de har behållit sin stil, som inte blivit ”mellofierad”.

 

Kommentera