Denna avskalade produktion fortsätter med låt #4. Även Jasmine är ensam på scen genom hela numret. Husdansarna syns inte till denna vecka, med undantag för Linda Hansson, som ryktas delta i Owe Thörnqvists show.

Jasmine beskriver bidraget som mid-tempo på gränsen till ballad. Det är häftigare än så. Den börjar upptempo men det finns tempobyten som understryker budskapet i texten. Gravity har två betydelser på engelska, inte enbart gravitationskraft men även en djup allvar. Här blandas de två. Men det är den första definitionen som illustreras mest. På scengolvet ser vi vad som ser ut som bild på en orkan tagen från rymden. Det är denna vortex som så småningom suger Jasmine in.

Allt går i rött. Artistens scenkläder, kuliss och golv, och till en början är det väldigt lite som bryter. Jasmine börjar nedanför och när hon vänder upp till huvudscenen sätter sig på golvet, för att sugas in i virveln. Vid tempoväxlingen finns det dock en större variation i bild, som välkommen omväxling till den enformigt röda.

Gillar låtens tempobyten och hur Jasmine använder alla delar av scenen.

Jasmine Kara

Kommentera