Skellefteå

Nu kör vi vidare norrut och inte bara lite, utan riktigt långt norrut ska vi till Skellefteå. Melodifestivalen har varit nere och snurrat i de södra delarna av vårt avlånga land nu så det är på tiden att det blir lite härliga snösmockor och snöpulsande att se fram emot, förutom kanske tävlingens mest spännande startfält.

Så fort Melodifestivalen är uppe I Norrland så känns det lite exotiskt på något vis, (i alla fall om man kommer från Stockholm). Hur många gånger har förresten Melodifestivalen ägt rum i Norrland? Om ni läser och vet eller orkar räkna så skriv kommentar nedan! Första rätta svaret belönas med en gåva från en av veckans artister!

Nu har vi sju nya bidrag att se fram emot – men samtidigt är det de sista nya låtarna för i år. Vilket ju känns tråkigt. Är det i det sista startfältet vi kommer att få se årets vinnare? På papperet verkar det här kunna bli en hård fight!

Förväntningarna är onekligen höga inför Loreens återkomst. Själv så har hon sagt att hon bara ställa upp igen om det var en låt med ett bra budskap. Så det får man utgå ifrån att det är – låttiteln ”Statements” antyder ju inte minst att det är en låt med budskap.

Något vi ser fram emot är att få intervjua Loreen på onsdag och om du har någon fråga du vill att vi ska ställa mejla reporter@melodifestivalklubben.se

Men det finns så mycket mer än Loreen att se fram emot; Jon-Henrik, Sara Varga och Wiktoria är tillbaka och jag tror alla är nyfikna på vad det är för bidrag de kommer med i år. Och så får vi ju inte glömma debutanterna – de som är duktiga på att fixa skrällar: Alice, Les Gordons och Axel Schylström och indirekt Aninia och Juha Mulari som gör det här extra spännande.

Men som sagt det är redan sista veckan med nya låtar. Så samtidigt som det är spännande så är det lite småtrist att det börjar närma sig slutet. Vi kommer att göra intervjuer med de flesta av veckans artister. På bloggen finns flera införintervjuer med några av veckans artister.

Axel Schylström

Les Gordons

Sara Varga och Juha Mulari 

Ni kan alltid mejla reporter@melodifestivalklubben.se om ni har frågor till oss eller artisterna.

Reportrar i Skellefteå är Alexander Borodin, Ellinor Jakobsson och Lars Kristian Stensrud.

Hörrnii! Ni har varit dåliga på att tävla! Det finns fortfarande tid kvar att vinna fina priser. Gilla Melodifestivalklubbens konto på Instagram, ladda sedan upp din bästa bild på ditt eget instagram, tagga två vänner i kommentarsfältet och och berätta om din bästa upplevelse av Melodifestivalen 2017 som på något sätt har en koppling till Melodifestivalklubben. Ange tävlingens hashtag #mfkupplevelse2017 samt våra officiella hashtags #melodifestivalklubben och #ogaesweden. Posta ditt inlägg senast den 12 mars 2017.

Kommentera