Djungelljuden hörs tydligare idag eftersom ljudet inte var det bästa på uppspelningen igår. Avskalat nummer med ljusshow och en upphissning. i bakgrunden syns eldflugor, typ. I slutet av nummret hinns det också med lite pyroteknik. Hon är ensam på scenen men hon fyller upp bildligt talat. Ellinor tycker fortfarande att hon hört det förrut men Alice har verkligen en imponerande bra röst och låten är eurovisionsaktigt. Lars-Kristian är mer salig än igår. Wow-känslan som Alexander saknade igår infann sig idag tack vare hennes starka röst. Låten känns modern men samtidigt inte supernytt. Hennes utstrålning och scennärvaro gör ändå att det lyfter.Hennes klänning har en topp som är delvis genomskinlig och delvis silvrig medan underdelen är lång med slits. Vi hade trott att det skulle vara mer lejonreferenser i numret än det är.

Kommentera