Ösigt framträdandet som är som vi föreställt oss med sångaren i centrum och bandet i bakgrunden som inramning. Nittitalsmusiken är väl på väg tillbaka (det brukar ju gå i cykler) men det känns som att de antingen är för tidigt ute eller tjugofem år försent. Nostalgiskt och svängigt men det kommer inte att skickas till Kiev. Det är för slätstruket och förutsägbart. Ellinor gillar låten men anser inte att det är eurovisionsaktigt. Alexander hälsar nittiotalet välkommen tillbaka och diggar också med. Lars-Kristian förstår sig inte alls på det.

Vissa delar av bandet diggar med i otakt så det är kanske tur att det inte är livemusik. Förhoppningsvis får de in takten till på lördag. Första teknikstrulet idag kommer vid tredje repetitionen men det ordnar sig med en omstart. Vi hade förväntat oss pyroteknik på slutet men blev utan.

Kommentera