Idag på dagen ser vi repet i pressrummet för att bättre se hur tv-tittarna kommer att se bidragen. Först ut är Jon-Henrik och Aninias vars bidrag inte upplevs lika mörk på tv som vi tyckte igår. Början är förvisso mörk men ljuset som han sänder iväg gör de en snygg effekt av som fortplantar sig och ger ljus åt hela scenen (dubbeltydigt eftersom det ser ut som en …komet med svans säger vi). Kläderna glittrar verkligen liksom hennes märke i pannan och många smycken.

Tyvärr gick inte deras tre rep så bra rent tekniskt eftersom kameramännen var i bild vid flera tillfällen på samtliga försök. Ibland skymtar de bara i ena kanten men någon gång skyms en kamera helt. Alexander säger att han aldrig sett så mycket tabbar på fredagen. De brukar ha kommit mycket längre efter så här många rep. Hoppas de får till det fort för tiden krymper…

Kommentera