Tayanna Ukraina

Vi intervjuar Christer Björkman om hans nya tunga uppdrag i Eurovision. Vi får också två speciella videohälsningar direkt från Ukraina i detta inslag. Tayanna (bilden) är storfavorit i Ukrainska finalen på lördag.

I veckan blev det känt att Christer Björkman återigen får en tung roll i årets Eurovision. Precis som i fjol i Stockholm kommer Christer ta hand om varje bidrags look and feel på scen. Christer Björkman berättar här mer om den rollen och lite om vad det senaste kaoset i Ukraina egentligen innebär för Eurovision i Kiev i maj.

Samtidigt som Melodifestivalen i Skellefteå på lördag är det nationell final i Ukraina. Melodifestivalklubben har fått en videohälsning från Volodymyr Birikukov, programledare för den omåttligt populära tv-showen som bl.a. handlar om Eurovision: Pati Z på FM-TV i Ukraina. En av storfavoriterna i den Ukrainska finalen är Tayanna. Vi har en videohälsning från Tayanna i detta inslag.

Senaste nytt om biljettsläpp OGAE-biljetter: kommer eventuellt på måndag, det är det senaste beskedet.

Reporter: Alexander Borodin
Kamera: Ellinor Jakobsson

 

Kommentera