Melodifestivalklubben står redo med kamera och mikrofon i högsta hugg redan innan sändningen är slut i SAAB-arena i Linköping. Vi fångar dramatiken och de chockade känslorna hos både publik och artister på plats. Vi frågar publiken vad de tyckte om alla skrällarna i Andra chansen 2017. Det är blandande känslor. När vi slutligen får gå in på den kaosartade presskonferensen så råder det blandade känslor hos artisterna.

Vi pratar med FO&O som är helt berusade av glädje och ser fram emot efterfesten. De Vet Du funderar på att tippa ner sin bil i kanalen i Linköping och sedan röja järnet på efterfesten. Kaoset på presskonferensen och livesändningar och folk kolliderar mest hela tiden. Loreen har en lång kö eftersom alla vill prata med henne. Anton ska fotograferas med blommor. Vi säger ”tjohoo” till Lisa Ajax som tror att det var hennes starka budskap i sin låt som slutligen tog henne till final.

Axel Schylström får en varm uppmuntran från Melodifestivalklubben. Vi pratar med Dismissed som är nöjda och ser fram emot att få föra fler konserter framöver. Boris René får göra vågen igen för Melodifestivalklubben. VI imponeras av den raska takten som hela scenen ska tas ner inne i arenan. Vi får se alla artisterna posera med sina vackra blommor, innan presskonferensen är över för den här gången. Puuh, vilken spännande kväll det var! Vi är helt slutkörda redan innan efterfesten!

Intervjuer: Alexander Borodin
Kamera: Jenny Wallhoff, Lisa Berglund Gustavsson

 

Kommentera