Duell Aninia och Sara Biglert

Vi lät vännerna Aninia och Sara Biglert mötas i en skojig schlagerduell. Det blir mycket skratt och fnitter här. Aninia framför bidraget: En värld full av strider (Eatneme gusnie jeenh dåaroeh) tillsammans med Jon Henrik Fjällgren i finalen av Melodifestivalen 2017 på lördag. En av låtskrivarna för bidraget är Sara Biglert, som även var en av låtskrivarna bakom Tjeckiens bidrag i fjol. Vi passar även på att intervjua både Aninia och Sara Biglert. 

Hur står det till med kunskaperna om Melodifestivalen och Eurovision? Vi får snart veta!

Duelledare: Ellinor Jakobsson
Kamera: Alexander Borodin
Domare: Lars Kristian Stensrud

Vi intervjuar även Aninia och Sara Biglert. Vem är Aninia? Vem är Sara Biglert och hur kom det sig att hon hade ett bidrag för Tjeckien i fjol? Hur kommer det sig att båda nu samarbetar med Jon Henrik Fjällgren?

Intervju. Alexander Borodin
Kamera: Ellinor Jakobsson

 

 

Kommentera