In rullas Wictorias jättesäng. En sån hade inte varit helt fel att ha hemma kanske, fast utan publik då. Wictoria sparar sin röst ikväll, lite trist för oss ,det blir playback alla tre repetitionerna, kanske har hon haft för många intervjuer idag? Anar man en viss besvikelse hos henne att hon inte kan köra fullt ut?  Hon står nu redo i en rödbyxdress, till skillnad mot en ljus klänning hon hade på deltävlingen. Tycker att hon klär bättre i rött. Enligt Jimmy och Giovanni så kan rött betyda otur för det är ingen som har gått till final från en deltävling, men här i finalen kanske det betyder tur. Spännande, vi får se på lördag hur det går. Hon har satt upp sitt ljusa härliga hår i en knut. Hon känns trygg fastän hon inte sjunger live, känns skönt för oss som är här, även om vi är en liten publikskaran för tillfället. Skillnad blir det på lördag då nästan 27 500 personer intar Friends Arena. Lite tekniska problem vid sista repet men annars går det bra.

Kommentera