Tidigt på valborgsmorgonen fick Robin Bengtsson äran att inleda de första riktiga repen inför Eurovision i Kiev 2017.  Alla rep och följande presskonferenser går att följa kontinuerligt på Eurovision.tv och Wiwibloggs som är de absolut bästa källorna för snabb information om vad som är på gång de här dagarna. Videos på alla repitioner finns uppe sekundsnabbt och där kan man snabbt bilda sig en uppfattning om hur det kommer att bli under nästa veckas finaler.

Så här såg Robin Bengtsson rep ut nu tidigt på morgonen i Kiev:

Så här säger Robin Bengtsson om sina första upplevelser av Kiev:

Melodifestivalklubbens egen bevakning kommer i år att fokusera mer på unikt material, intervjuer med fans och personligheter och dessutom flera paneler! Detta därför att så få har varit intresserade av at följa våra repbloggar de senaste åren och att vi dessutom inte har möjlighet att följa allting på plats. Under kommande vecka kommer vårt reporterteam att vara på plats i Kiev. Lars Kristian Stensrud är för närvarande på plats i International Exhibition Center. Eftersom repen har startat en dag tidigare än brukligt är det nästan inga andra reportrar på plats ännu i Kiev. Det är helt tomt i presscentret än så länge – men under näste vecka kommer det att fyllas på med mer press och fans!

Här följer du repitioner och presskonferenser i Kiev:

Officiella kanaler:

eurovision.tv

Eurovision YouTube

Schema för alla repen och presskonferenser i Kiev (nedladdningsbar PDF)

Fansajter (oftast bättre än officiella kanalerna)

Wiwibloggs.com

Wiwiblogs på YouTube

esckaz.com/new/ (bra liveblogg om vad som händer just nu)

Esckaz på YouTube

Oikotimes.com (Har förutom skvaller, är det en hel del intressanta nyheter här just nu som inte hittas någon annanstans – bl.a. mycket om vad som händer i Kiev och om eventet i övrigt).

 

 

 

 

 

 

Kommentera