I det nya avsnittet av Kiev Express får ni en film från Röda mattan eventet tidigare i veckan. I år slog Red Carpet cermony rekord med lång matta och värsta Hollywoodstilen! Vi pratar med flera av årets artister och får se underbara kläder när artisterna anländer. 

I detta avsnitt av Kiev Express följer vi med på röda mattan eventet. I år slog röda mattan rekord med att vara 284 meter lång. I Ukraina gillar man den här typen av event och ville skapa den bästa tänkbara Hollywood stämningen för att välkomna de 42 ländernas artister. Framför Ukrainas parlament minglade årets artister framför 2000 journalister och fans från hela världen. Vi får korta pratstunder med flera av årets artister och värdarna samt producenten Christer Björkman, till sist som en av de sista att gå ut på mattan kommer Sveriges Robin Bengtsson.

Vi hade farhågor om att det skulle bli trång och stökigt men istället blev årets Röda mattan event verkligen en av årets höjdpunkter i Eurovision Song Contest 2017.

Kommentera