Det finns lite kvar att jobba på i Ace Wilders nummer. En del synkningar sitter fel, bildklipp sitter fel, kamerabommen hamnade i bild vid tillfälle. Men det finns tid att slipa på det här tills på lördag. Det är nackdelen med att ha en komplicerad scenshow. Fördelen är att när väl allt sitter blir det ett imponerande bländverk. Don’t Worry är ett bidrag som gör sig bäst i kombinationen låt och scenshow. Allra bäst gör det sig förstås på skärmarna.

Det här är en grym uppföljare för Ace och man hör nästan Busy Doin’ Nothin’ i refrängen. Men bara nästan, så plagiat-anklagelser undanbedes. Det här sätter ju sig omedelbart som en hit. Den stora faran för framgång på lördag i det här bidraget lär som sagt vara risken för diverse synkningsfel mellan dans och videoprojektioner.

Med detta är dagens rep avklarade. Startfältet och låtarna framstår som starkt.

IMG_1763IMG_1761

 

 

 

Kommentera