Albin & Mattias intervjuas i Göteborg

Albin & Mattias tog sig till Andra chansen till slut. Trots tal om strul med kameravinklar och kritik mot scenshowen. Men det var en avslappnad och väldigt nöjd duo som pratade med pressen efter sändning.

– Vi är nöjda de bytte ut kamerabilder så det blev bra till slut. Vi kunde slappna av och ha roligt på scen nu när vi körde, säger duon till Melodifestivalklubben.

Det blev Andra chansen – en fördel med det är ju att nu kan få en omedelbar radiohit!
– Ja det var ju det som var grejen från början med det här att få till en radiohit nu är vi förväntansfulla för att se hur det här kommer att tas emot på topplistorna I veckan som kommer, säger Albin. Vi var ju aldrig här för att vinna Melodifestivalen – då hade vi gjort det helt annorlunda, sjungit på engelska till exempel, säger Mattias.

Vad ska ni göra nu närmast inför Andra chansen, något som ska förbättras i numret?
– Vi ska först och främst fokusera på att skriva fler låtar nu i studion, det är det vi ska göra nu. Vad gäller vårt nummer så kanske vi lägger till lite effekter, rök och eld och så vidare men inte så mycket mer än så, säger Mattias.

Hur har er Melodifestivalupplevelse varit så här långt?
– Det har varit svinkul säger Albin. Mattias håller med. Jag har ju gjort det här två gånger tidigare men kommer inte ihåg så mycket av det faktiskt, säger Mattias.

Kommentera