VIctor och Natten

Vi fick en intervju med Victor och Natten som tyvärr är tippad av de flesta att hamna sist.  Men det bryr han sig inte om. Han är här för att ha det kul och njuta av att han fick vara med i tävlingen här i Malmö.

Intervjun är en fortsättning från vår förra träff, på presskonferensen i december förra året.

Från december har Victor jobbat med att skriva musik, för han är också en låtskrivare som skriver musik, tills pennan glöder. Samtidigt har det varit viktigt för honom att ta hand om sig själv, som förberedelse för att klara av ”trycket” man riskerar att möta i Malmö. Fokus är musiken och ingenting annat. Det har varit en lugn period för mej, även om det har varit mycket uppmärksamhet och engagemang från mina fans sen tävlingen började. Det känns bra att jag har folk runt mej som ger mej så mycket glädje.

Jag skriver musik från mina perspektiv på livet, och detsamma gäller också mitt bidrag 100 %  som ger mej mer energi och det är min stil att skriva på. Jag skriver låtar för mej själv och inte för andra. Och jag är den jag är. Låten är mycket glädje, och det ska förmedlas vidare på scenen, och jag ska förmedla på bästa möjliga sätt. Vidare så är jag inspirerad av scenshowen från internationella artister som Justin Bieber och Pharell Williams när det gäller att förmedla låten på scenen. Showen ska visa att vi är i år 2016. Det vill  jag förmedla under den här tävlingen.

Jag har följt Melodifestivalen, i alla fall i 20 år, och min favorit som ni vet är Jan Johansens «Se på mig» från 1995, men den ultimata eurovision-låten är för mej Loreen. För Loreen hade verkligen en låt som sätter sig på hjärnan och det har verkligen utvecklat svenska Melodifestivalen i rätt riktning.  I och med att det i Melodifestivalen har blivit så mycket fokus på det tekniska och det visuella. Så jag tror nog inte att vi kan undvika denna utveckling i framtiden.  «Vi måste ligga före andra länder när det kommet tlll det visuella och det tekniska».

Avslutningsvis i intervjun ber jag honom at beskriva sina tatueringar. Dessa ”gaddningar” representerar hans personliga succé och historia bakom sina låtar.

Och vi önskar honom lycka till i deltävlingen nu i kväll.

Kommentera