Hur känns det att vara favorittippad, Isa?

Är jag favorit, är det så? Det är mycket annorlunda från ifjol när jag var underdog. Det gör att folk förväntar sig mer om man är favorit att gå till finalen. Egentligen är jag själv den största kritikern här, inte folket runt om. Ska jag inte kritisera mig själv så får jag ge mitt bästa. Jag vill toppa mig själv varje gång jag gör en scenshow. På ett sätt är det skönt att vara favorit.

Isa känner sig mer mogen än förra året, och det känns kul att få tävla igen. ”När jag tävlade med Don’t Stop så var det det vansinnigaste jag hade gjort i mitt liv. Att få göra en ny låt och i en annan stil än förra gången, det är hur kul som helst.”

Och hur är låten annorlunda?

”I Will Wait” är en mäktig kärlekslåt som jag vill beröra folk med för de är inte vana att se mig så här. Låten kommer att sticka ut, en riktigt stor ballad. I år har jag inte skrivit själv, det är Linnea och Joy Deb. Även om jag skriver själv så har jag hittat min röst i den här låten. Det var oväntat att de skulle skriva en ballad till mig, men jag gillade den med en gång och är glad att alla snart ska få höra den. Jag kan imponera med min röst – den är så välskriven.

Kommentera