wiktorias rop

David Lindgren ”We are your tomorrow” och Wiktoria med ”Save me” gick till final i Melodifestivalens andra deltävling 2016. Två tjejer(Isa och Molly Pettersson Hammar) har tagit sig till Andra chansen ikväll som inte var väntat tidigare i veckan. Det var dock förväntat efter publikundersökningen att David Lindgren och Wiktoria skulle gå till final. Dessutom slogs Melodifestivalens röstningsrekord från förra veckan.

Hissnande 4 647 934 röster kom in ikväll och det är 250 000 fler röster än i Göteborg som då hade en låt mindre att rösta på. Det var en skräll att Wiktoria gick till finalen om vi skulla tippat tidligare i veckan, men efter genomlyssningen var det inte något tvivel. Som Lars Kristian sa på onsdag efter genomlyssningen: ”nu dansar vi till Solna”. Men annars var det svårtippat denna vecka vilka andra som skulle ta sig till Solna.

Så här är resultatet från den andra deltävlingen i Malmö:

Direkt till final:

David Lindgren – We are your tomorrow
Wiktoria – Save me

Till Andra chansen:

Isa – I will Wait
Molly Pettersson Hammar – Hunger

Ute ur tävlingen:
5.Krista Siegfrieds – Faller
6.Victor och Natten – 100%
7.Patrik, Tommy och Uno – Håll mitt hjärta hårt

Kommentera