Melodifestivalen Melodifestivalklubben Första repet Norrköping Smilo

Det här är en glad låt med ett skönt sound. Men sånginsatsen svajar under repen och det känns inte färdigrepat just nu. Vi tycker är jättepositivt med att den här genren är med i Melodifestivalen. Det känns som om SMILO får kratta grunden för att större namn inom genren ska kunna ta plats i Melodifestivalen i framtiden.

Scenshowen är ett typiskt Summerburst DJ-set. Två av SMILO medlemmarna står bakom ett stort DJ-bås och diggar med musiken och lite handklapp i luften. Ledsångaren far och studsar runt på scen. Det hela avslutas med att samtliga står tillsammans ovanpå DJ-setet.

På DJ-setet och scenens bakgrund projiceras bl.a bilder på jordgloben – tänk Ulrik Munthers bidrag i festivalen och Paradise-Oskar i Eurovision för några år sedan. Det passar ju med låten som handlar om hur bra allt ska bli på jorden om vi hjälper varandra osv.

Vi får se om det hela kommer att sitta bättre efter några rep.

Kommentera