fredag dagrep norrköping smilo

Smilos tur att repa. De kör igång men avbryts nästan direkt då det strular med LED-skärmen på DJ-båset.

Deras bidrag börjar med att Arvid, killen som sjunger det mesta i bidraget, står vänd med ryggen mor publiken och sjunger in i kameran. De andra två killarna, Dennis och Oscar, står bakom DJ-båset fram till slutet då alla tre klättrar upp på båset och avslutar tillsammans.

Det är ett bidrag som kör på mycket pyro. Nu under repen när de kör utan blir det därför rätt effektlösas partier, men förhoppningsvis blir det bättre när allt kommer ihop. De kör på med härlig energi och det märks att de, framförallt Arvid, trivs på scen. Det är i alla fall en förbättring från det första repet vi såg igår.

01-fredag-dagrep-norrkoping-smilo04-fredag-dagrep-norrkoping-smilo

05-fredag-dagrep-norrkoping-smilo07-fredag-dagrep-norrkoping-smilo

Kommentera